2013-02-21 09:08:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Gyarapítja vagyonyát

Napi horoszkóp február 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Mostanában nagyobb felelősséget érez a családja iránt, és ez két hatással járhat: több munkát vállal, vagy épp ellenkezőleg, kevesebbet. Akárhogy is dönt, az biztos, hogy abba már a hozzátartozói érdekeit is beleszámítja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma végre sikerülhet, amit eddig csak remélt: gyarapítja a vagyonát. Talán kinevezéssel, talán csak egyszerű fizetésemeléssel, de valamiképp gazdagabbnak tudhatja magát. Elönti a nagyvonalúság. Csak mértékkel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma megint bal lábba kelt fel. Mégsem kellene, hogy az egész napját ilyen mogorva módban töltse. Dobja fel magát már reggel egy kis zenével. Az sem árt, ha mozog is rá: kicsit táncoljon. Az ötlet ragadós. Lehetne minden nap!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Semmi nem indokolja, hogy ez egy különleges nap legyen, ám a végén mégis azzá nőheti ki magát. Ennek pedig nincs más oka, mint saját maga. Valami jár a fejében, és végre nekiáll, hogy meg is valósítsa. Nehogy félbehagyja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Mintha kifordult volna magából: ma legszívesebben egyedül maradna. Nem dobja fel semmilyen társalgás. Néha valóban arra van szükség, hogy a magányban megérlelődjön önben valami. Ez is csak ennyi. Meg egy kis tél végi depresszió.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap nem ígérkezik túl kedvezőnek. Valahogy semmi nem úgy sikerül, ahogy szerette volna. Idegeskedés helyett inkább próbálja megragadni a dolgok jó oldalát. Mert talán épp úgy jó, ahogy lett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jól állnak a csillagai. Új lehetőségek nyílnak meg ön előtt, és ez túltehet minden eddigi reményén. Rájöhet, hogy ami eddig akadály volt, az inkább csak pozitív késleltetés. Most jobb lehet, mint ami lehetett volna eddig.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kénytelen a saját érdekeit kissé háttérbe szorítani, ha azt szeretné, hogy mindenben megfeleljen az elvárásoknak. Ez fáj ugyan az egoizmusának, de jót tesz az együttérzésének. Higgye el, a végén élvezni fogja, abba se tudja hagyni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érzi, semmiben nincs szerencséje: sem a szerelemben, sem a munkájában nem leli örömét. De egyvalamiben igen: a tanulásban. Persze ehhez végre valami olyasmit kell tanulnia, amit teljes szívéből óhajt. Kell, hogy legyen ilyen!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma szívesen megy be a munkahelyére: ez most szinte szórakozásnak, kalandnak tűnik fel önnek. Különösen akkor, ha hosszabb betegség után tér vissza. Az öröm kölcsönös lesz, a kollégái már hiányolták az örökös mókázását.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Habár nem találja teljesen rózsásnak a helyzetét az anyagiak terén, de mégis be kell látnia, hogy jó dolga van. A helyzet az, hogy van valami (igen, még a mai világban is!), amit nem lehet pénzben mérni. És az a valami önnek bőven van.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: